Over ons

 

VastgoedBeheer Midden-Nederland [VBMN] is een onderneming die ontstaan is door passie en toewijding voor vastgoed en ondernemerschap, alsmede door jarenlange ervaring in de vastgoedbranche.
 

Wij zien onze cliënten in de eerste plaats als persoon en pas daarna als klant. Dit wordt helaas vaak vergeten in het huidige bedrijfsleven. Onze missie is dan ook om de persoon zelf centraal te stellen en meer betrokken te zijn bij uw gevoel als mens, uw gevoel voor vastgoed en uw gevoel bij de begrippen; 'vastgoed, investeren & beheer'.

Graag willen wij van u weten wat uw wensen en behoeften zijn op het gebied van deze drie begrippen, zodat wij deze kunnen vertalen naar de juiste service en zorgen dat onze dienstverlening hierop aansluit.
Tevens willen wij  u graag assisteren bij het nemen van adequate beslissingen bij het [ver-]huren en/of [ver-]kopen van uw woning en/of investeringspand.

 

Verbintenis door coöperatie; door samen te werken met anderen leer je van de andere persoon, maar leer je tevens over jezelf. Ook dat is onderdeel van onze missie; samen werken aan samenwerken.
Daarom werken wij binnen de vastgoedbranche samen met diverse professionele partners.

Wenst u meer informatie of vrijblijvend een afspraak? Neem dan contact met ons op. Ons telefoonnummer: 085-40 15 919.

© 2012-2019 VastgoedBeheer Midden-Nederland [VBMN]  -  Alle rechten voorbehouden.
Bij gebruik van onze website gaat u akkoord met ons cookiebeleid.

 

  • LinkedIn Social Icon
  • Wix Facebook page